Het merk

Banner het merk

Hollandia - Professionele zuivel voor de meest veeleisende vakman/vrouw

Als vakman of -vrouw ben je alleen tevreden met het beste resultaat, dus kies je voor natuurlijke, hygiënische producten die aan de hoogste smaak- en kwaliteitseisen voldoen.
Hollandia, als nationaal referentiemerk voor zuivelproducten, deelt die ambitie met je zodat je in het volste vertrouwen je talenten kunt ontplooien en je klanten het beste van jezelf kunt bieden.
Het assortiment omvat een variëteit aan boter- en roomspecialiteiten.

 

De toegevoegde waarde van Hollandia

Als chefkok kun je altijd rekenen op de excellente kwaliteit van het brede assortiment aan boter- en roomspecialiteiten.

Daarnaast kun je ook voor inspiratie en ondersteuning altijd bij ons terecht. We geven je het hele jaar door ideeën voor recepten, je ontvangt magazines en specials met tips, nieuws en achtergrondartikelen, je kunt meedoen aan demonstraties en advies krijgen van ons culinair team.

Verder is het vooral ook de mentaliteit die Hollandia zo bijzonder maakt. Al onze medewerkers zijn zeer gedreven en betrokken met het vak bezig en werken vol passie en toewijding met je samen. Daarbij zijn zij steeds weer op zoek naar innovaties op culinair gebied.