Productleaflet

De Beur culinairlijn voldoet functioneel aan de hoogste eisen. De vloeibare geklaarde boter spat niet en zorgt voor een mooie bruinering. De vaste variant is uitermate geschikt voor bereiding van samengestelde boters volgens eigen receptuur en is uit de koeling direct verwerkbaar én smeerbaar. Geef u creativiteit de ruimte met de Beur culinairlijn van Hollandia.

!dee 6

Chocolade zoals we dat vandaag de dag kennen komt van de toevoegingn van extra cacaoboter, zoals Rodolphe Lindt in 1879 bedacht. Door die toevoeging kan er een reep van gemaakt worden die knapperig afbreekt en pretting smelt in de mond.

De Koksroomlijn is perfect te gebruiken voor al uw warme bereidingen zoals sauzen, soepen en gratin. Het schift niet, gaat velvorming tegen en is bestand tegen zuren en alcohol. Combineer de rijke Hollandse roomsmaak met alle voordelen en kies voor de enige echte Hollandia Koksroomlijn.

Hollandia Slagroom alternatief ongezoet is het ideale alternatief voor slagroom. Op basis van plantaardig vet en met dezelfde verwerkingsmogelijkheden als gewone slagroom. Bijzonder geschikt voor verwerking in mousse, parfait en bavarois. Hollandia Slagroom alternatief ongezoet, een waardevolle kracht.

Hollandia Slagroom is veelzijdig in gebruik. Geslagen en ongeslagen verwerkbaar in grenzeloos veel toepassingen. Perfect verwerkbaar in de lekkerste desserts of in warme gerechten. Tel daar de échte Hollandse volle roomsmaak bij op en Hollandia Slagroom vormt een waardevolle kracht in uw keuken.

Met Volume + gaan gemak, hygiëne en constante kwaliteit hand in hand. Met het handige adaptersysteem is deze snel en eenvoudig aan elk type slagroommachine te koppelen waardoor HACCP werken gegarandeerd is. Tel daar de échte Hollandse volle roomsmaak bij op en Hollandia Gesuikerde Slagroom vormt een waardevolle kracht in de keuken.

Slagroom in spuitbus staat garant voor een professionele toef met een goede stand en stevigheid. Daardoor is deze perfect geschikt op koude en warme dranken. De innovatieve hendel en spuitkop zorgen voor een makkelijkere bediening en mooie scherpe randen. Ook aan de counter zorgt Hollandia Slagroom voor extra rendement.

 

Gemiddeld 20% meer toeven dan andere romen én een perfecte stand en stevigheid op zowel koude als warme dranken. Tel daar de échte Hollandse volle roomsmaak bij op en Hollandia Gesuikerde Slagroom vormt een waardevolle kracht in de keuken. Zowel rendement als kwaliteit zijn onovertroffen.