De mensen achter Hollandia

De mensen van Hollandia helpen u op allerlei manieren om meer uit uw horeca-onderneming te halen. Om te beginnen; door heel concreet met u mee te denken over mogelijkheden om uw rendement te verhogen. Zo kunt u met ons "sparren" over uw assortiment, technieken, kostprijscalculaties, receptuurontwikkelingen en vernieuwingen.

Ook met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Daarnaast zorgen we regelmatig voor een flinke dosis frisse ideeën op uw vakgebied. U krijgt magazines toegestuurd met daarin veel informatie over het vak, interviews met vakgenoten, speciale tips en laatste nieuwtjes. Een continue bron van inspiratie.

Pascal Parée

Regio: Zuid Holland (incl. Den Haag), provincie Utrecht, Gouda, Gorinchem, Hilversum & Amersfoort

06-51862948

Tjeerd Huberts

Regio: Noord Holland incl. Amsterdam, Haarlem & Texel

06-23679201

Christian Peeters

Key accounts heel Nederland.

06-20541563

Edwin van Lambalgen

Regio: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en alle eilanden behalve Texel

06-10902217

Marijn Kok

Regio: Stad Utrecht, Noord/Zuidelijke deel van Noord Brabant, Zuid/Westelijke deel van Limburg

06-10905699

Jenna Leigh Grootscholten

Regio: Zeeland, Westelijk deel van Noord Brabant tot Breda & zuidelijke deel Zuid-Holland incl. Rotterdam

06-15255671

Miranda Boerrigter-Tijink

Regio: Zuidelijke deel van Overijssel, Oost Gelderland, Oostelijke deel van Noord Brabant en Noord/Oost Limburg incl. Venlo

06-30629171