Ons culinair team

Passie, gevoel voor trends, een hoge mate van creativiteit en talent voor de kostenstructuur - dit alles combineert onze applicatie consultants, onze "Culinaire Adviseurs" met u, de professionele gebruikers. Onze prioriteit nummer één, terwijl u - uw wensen zijn de focus. We presenteren elke dag gerichte en praktische oplossingen voor uw keuken.
Van professionals voor professionals - betrouwbaar, geloofwaardig en verantwoorde manier. Precies zoals je verwacht.

Met veel passie en expertise bezoeken en proefden onze klanten, geven tips over hoe om te gaan met de diverse producten van FrieslandCampina Foodservice, intensieve trainingen staan ​​met onze cumulatieve know-how op elk moment klaar.

Proeverijen, seminars, workshops, bezoeken aan huis, tentoonstellingen en internationale beurzen zijn voor ons net zo belangrijk als de creatieve ontwikkeling van de heerlijke, gemakkelijk converteerbare recepten met Debic Dessert bases of Valess varianten.

André van Dongen

"Mijn klassieke keukenopleiding én mijn werkervaringen in alle uithoeken van de wereld geven me nog steeds heel veel inspiratie. Het bijzondere van Hollandia is, dat ik vernieuwende recepturen ontwikkel met een waardevol extra: rendement!

Bart-Jeroen van Overveld

"Na 17 jaar ervaring op te hebben gedaan in verschillende bakkerijen, mijn eigen zaak en als lid van het Nederlandse Patisserie Team, weet ik als geen ander hoe het is om recepturen te ontwikkelen op basis van hoogwaardige grondstoffen. Bij Hollandia werken we met het oog voor detail en met een verstandige kijk op de zaken."